Onlineboken Fröodling.se

trollet

-Reklam för gratis e-bok-
(Jag får inte betalt för att göra det här inlägget men eftersom det kan tolkas vara av kommersiell karaktär så reklammärker jag ändå.)

Bildkälla: Genererad med microsoft copilot AI av Jasmine Waara 9 februari 2024 kl. 254 em (Notera de knasiga ”redskapen”, AI är långt ifrån perfekt än så länge.)

För en tid sen tipsade jag om den nyutgivna fröodlingsboken Ekologisk fröproduktion – en handbok. Då var det  flera som kontaktade mig och ville påminna om en annan onlinefröodlingsbok som redan hängt med ett tag: Fröodling.se som kom 2006. Så här kommer länk till den!

FRÖODLING av Anders Skarlind, Johnny Andréasson, Peter Erlandsson och Paul Teepen.

>>> Finns att läsa gratis här: http://www.froodling.se/indexseedbook_book.htm <<<

Den finns även som tryckt utgåva, då med ISBN-10: 91-976539-0-X, ISBN-13: 978-91-976539-0-9

Jag är väldigt förtjust i den här onlineboken och brukar ofta hänvisa och länka just till avsnittet om trädgårdsmålla till mina skråodlare i Målla & Spenatskrået eftersom jag tycker att det är så bra och tydligt. Och visst finns det en himla massa olika fröodlingsböcker därute, men du måste inte välja. De fysiska böckerna och onlineböckerna kompletterar varann väldigt bra tycker jag.

Själv har jag flera fröodlingsböcker hemma i bokhyllan men brukar också ha god användning av de som finns online. Fröodling är roligt och nånstans måste man ju börja. Onlineversionerna är en bra inkörsport för nybörjare som googlar efter information, fysiska böcker kan man skaffa sig så småningom. 😃😃😃

Läs också: Checklista för nybörjare i fröodling
Fler inlägg om frö

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.