Julkalender 2023: Fleråriga grönsaker

trollet
Förra årets bloggjulkalender blev så pass uppskattad att jag har bestämt mig för att köra ett liknande koncept iår, fast nu med tema fleråriga grönsaker!😃

Fleråriga grönsaker ligger i tiden, det finns så oerhört många fördelar med att odla dem som komplement till de ettåriga men ändå är det fortfarande många odlare som inte ens vet om att de finns… Det ändrar vi på nu! Jag frågade både stora och små trädgårdsprofiler/trädgårdsföretag om de ville vara med och skriva ett inlägg om en flerårig grönsak. Det ville många, så här kommer julkalendern; ett gästblogginlägg om dagen om en flerårig grönsak. Från 1 december tillochmed 24 december.😃

Och som vanligt avslutas bloggjulkalendern med ett lite extra matnyttigt inlägg. Häng med hela vägen så får du se vad!

Nu kör vi! 😄😄😄

Pssst!

Till sist vill jag vara väldigt tydlig med att den här bloggjulkalendern inte är reklam, därför är den heller inte reklammärkt. Deltagarna som gästbloggar är en blandning av privatpersoner och företag men ingen har fått några pengar eller gratisprodukter för att medverka i detta sammanhang. Jag har inte betalat dem för att medverka, och de har inte betalat mig för att få vara med.

Förra årets finalinlägg: Trädgårdsprofilernas tomatfavoriter (gourmet-edition)
Poddavsnitt 37: Om fleråriga grönsaker

Annons

One Comment

  1. Vilken trevlig julkalender och bra idé! Tack för den. Kommer följas med glädje. Tack för blogg & podd med massa inspiration samt läs- och lyssningsvärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.