Podd på gång!

trollet

Trädgårdstrollets Trädgårdspodd

Om trädgård i allmänhet och om sorter i synnerhet

Kommer snart!

Trädgård behöver inte vara en prylsport, men det bör vara en sortsport. 😉 Tunnelväxthus, pluggbrätten, automatisk bevattning och allt sånt där är förstås trevligt, men ingen garanti för att lyckas med sin odling. Att välja rätt sort och anpassa sitt sortval efter sina lokala odlingsförutsättningar kan däremot göra hela skillnaden. Det och mycket mer pratar vi om i podden, som bygger på samtal om specifika ämnen (och sorter) med mig plus gäst. Häng med!

Vill du önska en gäst till podden?
Kontakta mig på info@tradgardstrollet.se och berätta! 🙂

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.