Hitta ditt lokala musteri

trollet
Malus Frida
Hur mycket äppelmos och äppelpaj ids en människa äta egentligen…?! Att musta skörden är förstås enklare än att föräta sig på äppelkaka så jag funderade på om jag borde sammanställa nån slags lista över lokala musterier i Sverige men till min stora glädje upptäckte jag att det redan fanns! 😃

Detta blir alltså mitt kortaste blogginlägg nånsin men vad gör väl det?! Varför uppfinna hjulet när det redan finns liksom…😉 En vanlig fråga jag får såhär års i butik är vart man kan åka för att musta sina äpplen.

>>>Sök här på MUSTERIER.SE så hittar du! <<<

Pssst!

Om du hellre mustar dina äpplen själv och är sugen på att skaffa rätt utrustning så kan du kika och jämföra priser hos fruktpress.se och raapress.se 😉

 

De flesta musterier erbjuder nån form av bag-in-box variant. Boka tid hos ditt lokala musteri och musta dina egna äpplen! (Obs, gammal bild. Vad Kulinarika har för priser i år vet jag inte)

Röd Gravensteiner. Fult äpple men fantastiskt god must…
Läs också Äpplets dag 25 september: 10 inlägg om äpplen
Fler inlägg om äpplen

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.