Gästar podden Gröna Fingrar Svart Jord

trollet

Jag har fått den stora äran att gästa min idolpodd!!! Wohoo!!! 😆😆😆In och lyssna på avsnitt 66 av podden Gröna Fingrar Svart Jord med Matilda och Mimmi. Och mig!

@gronafingrarsvartjord är den enda podden jag orkar lyssna på när jag (periodvis) är less på trädgårdsbranschen som industri. För den här podden är inte sådär ytligt reklamglassig och feelgoodfluffig med sälj sälj SÄLJ som huvudfokus utan det handlar verkligen om odling. Ren och skär odling. Och om de som odlar, i med och motgångar. Om det som är viktigt på riktigt. Om jord, sorter, väder, elände i odlingen plus glädje och livskraft. Det är också tack vare den som jag själv tog modet till mig och startade min egen podd. Kan de så kan jag, typ. 😄

Som vanligt kan jag inte hålla mig och börjar babbla frö… 😂
In och lyssna vetja! Och tipsa gärna en odlarvän om att den finns.😀😀😀

>> LYSSNA HÄR <<
(eller där poddar finns)

Kurserna vi pratar om:

Jasmines onlinekurser på Skillbreak

Matildas kurser i slöjdstugan; biodling, konsthantverk mm

Grönsaksodling för nybörjare – Sommenbygdens Folkhögskola

Odla din plats – Sommenbygdens Folkhögskola

Fröodlingskurser med Föreningen Sesam

Läs också: Trädgårdstrollet gästar podden Blommar det?
Fler poddavsnitt

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.