Tomatens Dag-bloggare 9 mars 2024

OBS! Den här sidan och dess deltagare är inte offentlig, for participants only.

Instruktioner: vad du behöver göra:

1, Meddela mig på dm i Instagram (eller mail info@tradgardstrollet.se) och berätta att du vill vara med + ange vilken kanal där du publicerar inlägget (din bloggadress, hemsida eller instakonto om du bara kör instagram) så lägger jag till dig i listan nedan.

2, Skriv ett inlägg om tomater/tomatsås/tomatodling/tomater som Du publicerar 9 mars på Din egen blogg/kanal/hemsida. Gärna så tidigt som möjligt på dagen. Hur pass personlig/akademisk texten blir är helt upp till dig. Skriv som du brukar, dvs var dig själv.

3, Länka till andra deltagare som också uppmärksammar Tomatens Dag I SLUTET AV DITT EGET BLOGGINLÄGG. Om du kör instagram så nämn våra konton i slutet av ditt inlägg eller tipsa om våra tomatinlägg i stories, eller dela inlägg och tagga. Vilka som deltar och deras webadresser hittar du på denna sida i listan nedan.

OBS! Jag erbjuder ingen ersättning för ditt deltagande, tanken är att vi tillsammans passar på att lyfta tomater och marknadsföra oss själva denna dag genom att länka till varandra. 😀 😀 😀

Deltagare:

Annika Christensen, Annikas Naturliga Ting på Instagram: @annikasnaturligating – https://www.instagram.com/annikasnaturligating/

Jasmine Waara, Trädgårdstrollet – https://www.tradgardstrollet.se/

Jenny Neikell, Surtanten – på instagram: @surtantens

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén Farbror Grön – https://farbrorgron.se/

Lotta Lundgren & Tove Nilsson, Jordkommissionen Podcast – på instagram: @jordkommissionen

Hannu Sarenström – på instagram @hannusbilder